Vier bekeuringen voor overtreden samenscholingsverbod Rivierweg Capelle aan den IJssel

vrijdag 17 april 2020 21:15

Capelle aan den IJssel – Vier meiden hebben vrijdagmiddag een boete gekregen voor het overtreden van de noodverordening omtrent het coronavirus. De meiden zaten dichtbij elkaar te chillen op een bankje in Middelwatering. Twee meiden begonnen bij het arriveren direct met rennen.

De agenten waren alleen net wat sneller en hielden de twee meiden aan om vervolgens terug te keren naar de andere meiden. Hun chillplek was een afvalberg geworden want er lagen zakken chips en lege blikjes op de grond. De meiden kregen een boete en zijn afzonderlijk van elkaar weggestuurd.

https://www.instagram.com/p/B_FfKW-hrUq/?igshid=1v3u2fbkkvaa3

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vier bekeuringen voor overtreden samenscholingsverbod Rivierweg Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Vier meiden hebben vrijdagmiddag een boete gekregen voor het overtreden van de noodverordening omtrent het coronavirus. De meiden zaten dichtbij elkaar te chillen op een bankje in Middelwatering. Twee meiden begonnen bij het arriveren direct met rennen.

De agenten waren alleen net wat sneller en hielden de twee meiden aan om vervolgens terug te keren naar de andere meiden. Hun chillplek was een afvalberg geworden want er lagen zakken chips en lege blikjes op de grond. De meiden kregen een boete en zijn afzonderlijk van elkaar weggestuurd.

https://www.instagram.com/p/B_FfKW-hrUq/?igshid=1v3u2fbkkvaa3

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!