Politie treedt op tegen overlast Spoorlaan Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Omwonenden hebben bij politie en handhaving meermaals geklaagd over jongeren op de grote parkeerplaats aan de Spoorlaan in Capelle aan den IJssel. De politie neemt de melding serieus en heeft diverse controles uitgevoerd.

Meerdere jongeren zijn aangesproken en weggestuurd, de politie trof daarnaast een niet afgesloten auto aan en heeft deze laten afslepen.

- Advertisement -

Vooral bewoners rondom de Willem Marisrade ergeren zich kapot aan de parkeerplaats. Door de slechte verlichting is het voor jongeren een ideale ontmoetingsplaats, ze blijven vaak in auto’s zitten en chillen dan met elkaar. In deze tijd is dat verboden. Ook wordt er nog wel eens gedrift of hard gereden.

Het goede nieuws is dat de parkeerplaats binnenkort op de schop gaat, de gemeente gaat namelijk de hoofdriolering vervangen en hierdoor moeten de straten deels worden opgebroken.

Foto’s : Politie

- Advertisement -

1 REACTIE

  1. Dit probleem is niet alleen geldig voor deze parkeerplaats helaas.
    In heel Schollevaar vindt dit soort overlast plaats.
    Zoals o.a. in de openbare parkeergarages onder de woningen van de ervenbuurt. ( Ik heb daar val tientallen malen melding van gemaakt)
    Er wordt bovendien volop gedeald op die plekken.
    Ook zie je op parkeerplaatsen en speelvelden hele tassen met zwerfvuil van b.v. Mac Donalds. Echt a-sociaal gedraag waarvan ik vind dat het nou eens keihard en frequent aangepakt moet worden!!

Reacties zijn gesloten.

spot_img

Gerelateerd

Woning vol rook door schoorsteenbrand Dilledonk-Zuid Spijkenisse

Spijkenisse - Donderdagavond 25 april is er brand uitgebroken in een schoorsteen van een woning aan de Dilledonk-Zuid...

Grote brand in leegstaand kantoorpand Oosthavenkade Vlaardingen

Vlaardingen - In een groot kantoorpand aan de Oosthavenkade in Vlaardingen is donderdagmorgen rond 07.00 uur een grote...

Lichtgewonde bij eenzijdig ongeval Havendijk Schiedam

Havendijk, Schiedam - Woensdagavond 24 april rond 18.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...