Twee daders voortvluchtig na gewapende straatroof in Dordrecht

zaterdag 18 april 2020 17:50

Dordrecht – De politie is op zoek naar twee mannen, nadat zij zaterdag 18 april iemand onder bedreiging van een mes hebben beroofd.

De beroving vond ’s middags tussen 14.00 en 14.30 uur plaats op de Beverwijckplaats. Nadat het slachtoffer zijn geld heeft moeten afstaan, zijn de twee daders per fiets ervandoor gegaan. Ze vluchtten in de richting van Dordrecht Centraal Station.

Signalement verdachten
Het zou gaan om twee mannen. De eerste man wordt beschreven als een getinte man van vermoedelijk Surinaamse of Antilliaanse afkomst. Hij was zwart gekleed en droeg een zwarte muts met daarover een capuchon. De tweede man was licht getint en droeg een egaal blauwe muts. Beide mannen hadden een fiets.

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met mensen die iets hebben gezien of meer informatie hebben. Tips kunnen worden doorgegeven via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op de website of op 0800-7000.

 

0 reacties

Twee daders voortvluchtig na gewapende straatroof in Dordrecht
Schrijver:

 

 

Dordrecht – De politie is op zoek naar twee mannen, nadat zij zaterdag 18 april iemand onder bedreiging van een mes hebben beroofd.

De beroving vond ’s middags tussen 14.00 en 14.30 uur plaats op de Beverwijckplaats. Nadat het slachtoffer zijn geld heeft moeten afstaan, zijn de twee daders per fiets ervandoor gegaan. Ze vluchtten in de richting van Dordrecht Centraal Station.

Signalement verdachten
Het zou gaan om twee mannen. De eerste man wordt beschreven als een getinte man van vermoedelijk Surinaamse of Antilliaanse afkomst. Hij was zwart gekleed en droeg een zwarte muts met daarover een capuchon. De tweede man was licht getint en droeg een egaal blauwe muts. Beide mannen hadden een fiets.

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met mensen die iets hebben gezien of meer informatie hebben. Tips kunnen worden doorgegeven via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op de website of op 0800-7000.

 

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Born - Zaterdagavond 6 juni rond 20.25 uur was een grote brand ontstaan in een schuur aan de Molenstraat in Born. Het gaat om een schuur achter een woonhuis die in lichterlaaie stond. Door het de brand komt kwam veel rook vrij. Hoe de brand in schuur is onstaan is nog...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!