Coronapatiënten en ambulancevervoer, fotograaf Kevin Vervoort legt bijzondere beelden vast

maandag 20 april 2020 13:34

Fotograaf en tevens ambulanceverpleegkundige Kevin Vervoort heeft voor de ambulancezorg Rotterdam-Rijnmond een bijzondere fotoreportage mogen vastleggen, waar nu deuren gesloten blijven kreeg hij toegang tot het maken van bijzondere beelden van ambulancemedewerkers die zich bezig houden met de zorg en het vervoer van coronapatiënten.

Zorgpersoneel heeft het momenteel erg zwaar, met beperkte beschermingsmiddelen en een groot aantal zieke mensen staat ook hun wereld op zijn kop. Waar andere mensen verplicht worden om zoveel mogelijk thuis te blijven is dat voor hen geen optie, maar hoe doe je dat? Ambulancemedewerkers dragen tijdens het vervoer van een besmet persoon beschermende kleding en gezichtsbedekking. Als het vervoer heeft plaatsgevonden moet een ambulance volledig worden gereinigd. Dit kan ervoor zorgen dat een ambulance wel een uur stil staat. Als de ambulance weer schoon is, is het wachten op een volgende zorgmelding.

Achtergrond
Kevin Vervoort begonnen als verzorgende en inmiddels Ambulanceverpleegkundige, Kevin is ook fotograaf eerst thuis van zijn eigen vrouw en kind, later ook de kinderen van anderen. Kevin fotografeert normaal gesproken voor onder andere de stichting Early Birds, dit is een stichting waar ouders van vroeggeboren baby’s belangeloos een fotoreportage krijgen aangeboden. Naast het maken van foto’s voor de stichting fotografeert hij geregeld bruiloften maar ook het werk van ambulancemedewerkers.

Wil je meer zien van Kevin? Kijk dan even op zijn Facebookpagina

|| Corona || AmbulanceZorg Rotterdam-Rijnmond en #covid19.Een indrukwekkende fotoreportage die ik vast mocht leggen in…

Gepostet von Kevin Vervoort Fotografie am Freitag, 17. April 2020

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Coronapatiënten en ambulancevervoer, fotograaf Kevin Vervoort legt bijzondere beelden vast
Schrijver:

 

 

Fotograaf en tevens ambulanceverpleegkundige Kevin Vervoort heeft voor de ambulancezorg Rotterdam-Rijnmond een bijzondere fotoreportage mogen vastleggen, waar nu deuren gesloten blijven kreeg hij toegang tot het maken van bijzondere beelden van ambulancemedewerkers die zich bezig houden met de zorg en het vervoer van coronapatiënten.

Zorgpersoneel heeft het momenteel erg zwaar, met beperkte beschermingsmiddelen en een groot aantal zieke mensen staat ook hun wereld op zijn kop. Waar andere mensen verplicht worden om zoveel mogelijk thuis te blijven is dat voor hen geen optie, maar hoe doe je dat? Ambulancemedewerkers dragen tijdens het vervoer van een besmet persoon beschermende kleding en gezichtsbedekking. Als het vervoer heeft plaatsgevonden moet een ambulance volledig worden gereinigd. Dit kan ervoor zorgen dat een ambulance wel een uur stil staat. Als de ambulance weer schoon is, is het wachten op een volgende zorgmelding.

Achtergrond
Kevin Vervoort begonnen als verzorgende en inmiddels Ambulanceverpleegkundige, Kevin is ook fotograaf eerst thuis van zijn eigen vrouw en kind, later ook de kinderen van anderen. Kevin fotografeert normaal gesproken voor onder andere de stichting Early Birds, dit is een stichting waar ouders van vroeggeboren baby’s belangeloos een fotoreportage krijgen aangeboden. Naast het maken van foto’s voor de stichting fotografeert hij geregeld bruiloften maar ook het werk van ambulancemedewerkers.

Wil je meer zien van Kevin? Kijk dan even op zijn Facebookpagina

|| Corona || AmbulanceZorg Rotterdam-Rijnmond en #covid19.Een indrukwekkende fotoreportage die ik vast mocht leggen in…

Gepostet von Kevin Vervoort Fotografie am Freitag, 17. April 2020

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!