Man raakt gewond na ongeval Oost Ringdijk Gouda

maandag 20 april 2020 15:51

Gouda – Maandagmiddag 20 april rond 15.025 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Oost Ringdijk in Gouda.

Hier is een man mogelijk in botsing gekomen met een paardentrailer. De man raakte bij het ongeval gewond en is na controle per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Wat er precies is gebeurd en hoe het heeft kunnen gebeuren is vooralsnog niet bekend.

Foto’s : AS Media Marko van Veen

20200420154749.jpg

20200420154751.jpg

 

0 reacties

Man raakt gewond na ongeval Oost Ringdijk Gouda
Schrijver:

 

 

Gouda – Maandagmiddag 20 april rond 15.025 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Oost Ringdijk in Gouda.

Hier is een man mogelijk in botsing gekomen met een paardentrailer. De man raakte bij het ongeval gewond en is na controle per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Wat er precies is gebeurd en hoe het heeft kunnen gebeuren is vooralsnog niet bekend.

Foto’s : AS Media Marko van Veen

20200420154749.jpg

20200420154751.jpg

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!