Realityster Barbie in kritieke toestand na zwaar ongeluk in Den Haag

maandag 20 april 2020 12:27

Den Haag – Samantha de Jong, ook wel beter bekend als ‘Barbie’, is zondagavond 19 april in kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd na een zwaar ongeluk op de Schenkkade in Den Haag. Twee andere inzittenden raakten ook zwaargewond.

Het ongeval gebeurde even na half negen op de kruising van de Schenkkade en de oprit naar de Utrechtsebaan. Door nog onbekende oorzaak verloor de bestuurder de macht over het stuur en ramde het hekwerk van het viaduct. De politie doet nader onderzoek naar wat er precies gebeurd is.

Drie inzittenden raakten gewond bij het ongeval. Eén ambulance reed een slachtoffer met spoed naar het Malieveld om daar af te spreken met een zojuist ingevlogen arts van het MMT. Even later ging de ambulance, vergezeld door de MMT-arts, met spoed naar het ziekenhuis. De twee andere slachtoffers zijn vanaf de Schenkkade ook met spoed vervoerd.

Volgens haar oud-manager zou het ernstig gewonde slachtoffer Samantha ‘Barbie’ de Jong zijn. Dit heeft hij verklaard tegenover Shownieuws. Samantha zou als passagier in de auto hebben gezeten.

 

0 reacties

Realityster Barbie in kritieke toestand na zwaar ongeluk in Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – Samantha de Jong, ook wel beter bekend als ‘Barbie’, is zondagavond 19 april in kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd na een zwaar ongeluk op de Schenkkade in Den Haag. Twee andere inzittenden raakten ook zwaargewond.

Het ongeval gebeurde even na half negen op de kruising van de Schenkkade en de oprit naar de Utrechtsebaan. Door nog onbekende oorzaak verloor de bestuurder de macht over het stuur en ramde het hekwerk van het viaduct. De politie doet nader onderzoek naar wat er precies gebeurd is.

Drie inzittenden raakten gewond bij het ongeval. Eén ambulance reed een slachtoffer met spoed naar het Malieveld om daar af te spreken met een zojuist ingevlogen arts van het MMT. Even later ging de ambulance, vergezeld door de MMT-arts, met spoed naar het ziekenhuis. De twee andere slachtoffers zijn vanaf de Schenkkade ook met spoed vervoerd.

Volgens haar oud-manager zou het ernstig gewonde slachtoffer Samantha ‘Barbie’ de Jong zijn. Dit heeft hij verklaard tegenover Shownieuws. Samantha zou als passagier in de auto hebben gezeten.

 

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Born - Zaterdagavond 6 juni rond 20.25 uur was een grote brand ontstaan in een schuur aan de Molenstraat in Born. Het gaat om een schuur achter een woonhuis die in lichterlaaie stond. Door het de brand komt kwam veel rook vrij. Hoe de brand in schuur is onstaan is nog...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!