Dode op balkon van woning Horsenerf Rotterdam

vrijdag 24 april 2020 16:18

Rotterdam – Op het balkon van een woning aan het Horsenerf is vrijdagmiddag een overleden persoon aangetroffen. De brandweer rukte omstreeks 15.00 uur nog uit voor een reanimatiemelding maar het bleek tevergeefs.

De politie weet niet hoe het slachtoffer om het leven is gekomen en is om deze reden een forensisch onderzoek gestart. Momenteel wordt er nog niets uitgesloten.
Later meer

 

0 reacties

Dode op balkon van woning Horsenerf Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Op het balkon van een woning aan het Horsenerf is vrijdagmiddag een overleden persoon aangetroffen. De brandweer rukte omstreeks 15.00 uur nog uit voor een reanimatiemelding maar het bleek tevergeefs.

De politie weet niet hoe het slachtoffer om het leven is gekomen en is om deze reden een forensisch onderzoek gestart. Momenteel wordt er nog niets uitgesloten.
Later meer

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!