Overleden bewoonster lag mogelijk al geruime tijd in de woning Gratamastraat Rotterdam

zaterdag 25 april 2020 11:24

Rotterdam – Het lichaam van de overleden bewoonster van een woning aan de Gratamastraat lag daar vermoedelijk al een geruime tijd, dat bevestigde de politie afgelopen vrijdag. Hoelang de vrouw precies in de woning heeft gelegen en waardoor zij is overleden wordt nog onderzocht. Volgens buurtbewoners zou de vrouw al zeker drie jaar niet meer zijn gezien.

De politie onderzoekt of er een verband is met de dood van een man begin dit jaar, de man zou een vriend zijn geweest van de bewoonster en hij zou tegen de buren hebben verteld dat ze naar een verzorgingscentrum in Vlaardingen zou zijn gegaan. Ondertussen bleef het in de betreffende woning stil en heeft niemand erbij stil gestaan dat er mogelijk wat anders aan de hand was.

De bewoners vertelden aan Rijnmond dat de politie een week eerder ook al het huis van de vrouw had doorzocht, ze hadden haar toen blijkbaar niet gevonden. Afgelopen donderdag ging de politie terug en werd het lichaam wel aangetroffen.. Rechercheurs doorzochten de woning van man afgelopen vrijdag in de van Moorselstraat. De politie kon nog niet bevestigen of de twee zaken iets met elkaar te maken hebben.

Elly werd 19 maart van dit jaar als vermist opgegeven, tijdens de zoektocht werd haar stoffelijk overschot bij het doorzoeken van de woning aangetroffen. De politie sluit alle vormen van overlijden waaronder een misdrijf nog niet uit.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Overleden bewoonster lag mogelijk al geruime tijd in de woning Gratamastraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Het lichaam van de overleden bewoonster van een woning aan de Gratamastraat lag daar vermoedelijk al een geruime tijd, dat bevestigde de politie afgelopen vrijdag. Hoelang de vrouw precies in de woning heeft gelegen en waardoor zij is overleden wordt nog onderzocht. Volgens buurtbewoners zou de vrouw al zeker drie jaar niet meer zijn gezien.

De politie onderzoekt of er een verband is met de dood van een man begin dit jaar, de man zou een vriend zijn geweest van de bewoonster en hij zou tegen de buren hebben verteld dat ze naar een verzorgingscentrum in Vlaardingen zou zijn gegaan. Ondertussen bleef het in de betreffende woning stil en heeft niemand erbij stil gestaan dat er mogelijk wat anders aan de hand was.

De bewoners vertelden aan Rijnmond dat de politie een week eerder ook al het huis van de vrouw had doorzocht, ze hadden haar toen blijkbaar niet gevonden. Afgelopen donderdag ging de politie terug en werd het lichaam wel aangetroffen.. Rechercheurs doorzochten de woning van man afgelopen vrijdag in de van Moorselstraat. De politie kon nog niet bevestigen of de twee zaken iets met elkaar te maken hebben.

Elly werd 19 maart van dit jaar als vermist opgegeven, tijdens de zoektocht werd haar stoffelijk overschot bij het doorzoeken van de woning aangetroffen. De politie sluit alle vormen van overlijden waaronder een misdrijf nog niet uit.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!