Politie onderzoekt melding schietpartij Havikhorst Rotterdam

zondag 26 april 2020 00:42

Rotterdam – Zondagmorgen 26 april rond 0.34 uur heeft de politie een melding ontvangen van schietincident plaatsgevonden aan de Havikhorst in Rotterdam. Een persoon zou daarbij zwaargewond zijn geraakt volgens de melder. Mogelijk is er sprake van een valse melding.

Diverse hulpverleners gingen ter plaatse naar het betreffende adres maar troffen geen sporen van een schietpartij aan. Meerdere eenheden hebben in de wijk nog gezocht maar dat bleek gelukkig tevergeefs. Er is niets aangetroffen.

Foto’s : Kevin Schenk

 

1 Reactie

  1. Fred Vellekoop

    Uit 1e onderzoek in betreffende woning #Havikhorst #Rotterdam lijkt geen sprake te zijn van #schietincident. In de woning of erbuiten is GEEN #slachtoffer aangetroffen. Politie stelt nader onderzoek in.
    https://twitter.com/Politie_Rdam/status/1254182049684078592

Politie onderzoekt melding schietpartij Havikhorst Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Zondagmorgen 26 april rond 0.34 uur heeft de politie een melding ontvangen van schietincident plaatsgevonden aan de Havikhorst in Rotterdam. Een persoon zou daarbij zwaargewond zijn geraakt volgens de melder. Mogelijk is er sprake van een valse melding.

Diverse hulpverleners gingen ter plaatse naar het betreffende adres maar troffen geen sporen van een schietpartij aan. Meerdere eenheden hebben in de wijk nog gezocht maar dat bleek gelukkig tevergeefs. Er is niets aangetroffen.

Foto’s : Kevin Schenk

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!