Aanhouding na schietincident met gewonde in woning aan Bosseplaat in Rozenburg

Date:

Deel bericht:

Rozenburg – De politie heeft maandagavond 27 april een verdachte aangehouden na een schietincident in een woning aan de Bosseplaat. Bij dit schietincident raakte een man zwaargewond.

Rond 19:45 uur werden diverse hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, gealarmeerd voor een schietincident aan de Bosseplaat. Toen agenten na de melding bij de woning aankwamen, zagen zij buiten een man die aan de beschrijving van de verdachte voldeed. Omdat hij mogelijk een vuurwapen op zak had, werd hij met een procedure voor gevaarlijke verdachten aangehouden. Het gaat om een 37-jarige man uit Rozenburg.

- Advertisement -

In een woning werd een zwaargewonde man aangetroffen. Het slachtoffer, een 36-jarige man uit Beverwijk, is naar het ziekenhuis gebracht. Hij zou aanspreekbaar zijn geweest. De traumahelikopter was eveneens geland om bijstand te verlenen.

Volgens de politie was een ruzie voorafgaand aan het schietincident. De politie gaat niet uit dat er meerdere verdachten zijn. Er wordt nader onderzoek verricht.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij voordeur van woning Winckenburgstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een voordeur van een galerijwoning aan de Winckenburgstraat in Rotterdam is vrijdagavond een explosief afgegaan. Buurtbewoners...

Zwaargewonde bij schietpartij Blazoenstraat Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag rond 14.34 uur vond er een schietpartij plaats op de Blazoenstraat in Rotterdam. Hierbij raakte...

Autoruit vernield na explosie Bergselaan Rotterdam

Rotterdam - De ruit van een auto is vrijdagmiddag rond 12.52 uur op de Bergselaan in Rotterdam vernield...

Auto over de kop C.G Roosweg Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel - Bij een ongeluk tussen twee personenauto's is donderdagavond rond 18.30 uur een auto...