Potloodventer aangehouden in Krimpen aan de Lek

dinsdag 28 april 2020 21:08

Krimpen aan de Lek – Maandagavond 27 april heeft de politie een 41-jarige man aangehouden. De man wordt verdacht van schennispleging, omdat hij zijn geslachtsdeel aan kinderen zou hebben laten zien. Dit heeft de politie vandaag bekend gemaakt.

De politie heeft tussen zondag 19 april en zondag 26 april meerdere meldingen ontvangen over een man die kinderen zijn geslachtsdeel zou hebben laten zien. Hierop ging de politie zowel opvallend als onopvallend surveilleren rondom het gebied van de Surfplas, waar de incidenten zich voltrokken.

Twee agenten in burgerkleding zagen de verdachte die voldeed aan het signalement. Toen zij de man staande wilden houden voor nadere controle, zette hij het op een lopen. Uiteindelijk kon hij toch worden gepakt, maar verzette zich hevig. Uiteindelijk kon de man met behulp van omstanders toch worden overmeesterd en aangehouden.

Eenmaal op het bureau bekende de man zich schuldig te hebben gemaakt aan de verweten feiten. Hij zal zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden.

 

0 reacties

Potloodventer aangehouden in Krimpen aan de Lek
Schrijver:

 

 

Krimpen aan de Lek – Maandagavond 27 april heeft de politie een 41-jarige man aangehouden. De man wordt verdacht van schennispleging, omdat hij zijn geslachtsdeel aan kinderen zou hebben laten zien. Dit heeft de politie vandaag bekend gemaakt.

De politie heeft tussen zondag 19 april en zondag 26 april meerdere meldingen ontvangen over een man die kinderen zijn geslachtsdeel zou hebben laten zien. Hierop ging de politie zowel opvallend als onopvallend surveilleren rondom het gebied van de Surfplas, waar de incidenten zich voltrokken.

Twee agenten in burgerkleding zagen de verdachte die voldeed aan het signalement. Toen zij de man staande wilden houden voor nadere controle, zette hij het op een lopen. Uiteindelijk kon hij toch worden gepakt, maar verzette zich hevig. Uiteindelijk kon de man met behulp van omstanders toch worden overmeesterd en aangehouden.

Eenmaal op het bureau bekende de man zich schuldig te hebben gemaakt aan de verweten feiten. Hij zal zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!