Vijf auto’s verwoest door brand Han Hollanderweg Gouda

vrijdag 1 mei 2020 11:39

Gouda – In de vroege morgen van vrijdag 1 mei heeft op de Han Hollanderweg in Gouda een flinke brand gewoed. Een auto was in brand gevlogen, waarop vervolgens vier andere auto’s ook in brand vlogen. Bij aankomst van de brandweer waren diverse voertuigen al grotendeels verloren.

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend, maar de politie sluit eventuele brandstichting niet uit. Alle vijf de voertuigen konden uiteindelijk snel worden geblust maar er is niet veel meer van over. De schok bij de bewoners was groot en vragen zich af hoe dit heeft kunnen gebeuren. De politie heeft de auto’s door een berger laten afslepen en zal de brand proberen te onderzoeken.

Foto’s : Remco Gerritsen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Vijf auto’s verwoest door brand Han Hollanderweg Gouda
Schrijver:

 

 

Gouda – In de vroege morgen van vrijdag 1 mei heeft op de Han Hollanderweg in Gouda een flinke brand gewoed. Een auto was in brand gevlogen, waarop vervolgens vier andere auto’s ook in brand vlogen. Bij aankomst van de brandweer waren diverse voertuigen al grotendeels verloren.

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend, maar de politie sluit eventuele brandstichting niet uit. Alle vijf de voertuigen konden uiteindelijk snel worden geblust maar er is niet veel meer van over. De schok bij de bewoners was groot en vragen zich af hoe dit heeft kunnen gebeuren. De politie heeft de auto’s door een berger laten afslepen en zal de brand proberen te onderzoeken.

Foto’s : Remco Gerritsen

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!