Achtervolging van dronken man door Capelle aan den IJssel eindigt in Rotterdam

zaterdag 2 mei 2020 08:35

Capelle aan den IJssel – Politieagenten hebben vrijdagavond een man achtervolgd vanaf de Groenedijk in Capelle aan den IJssel. De man had bij het achteruit rijden een geparkeerde auto geraakt en ging ervandoor. De politie werd gebeld toen de man er tijdens het invullen van de schadeformulieren er tussenuit glipte, de man werd gevonden en kreeg een stopteken. Hier gaf hij geen gehoor aan en ging ervandoor.

De man werd op zijn hielen gezeten door de politie en kon uiteindelijk in de Hammerfeststraat in Rotterdam worden aangehouden. De politie reed daarbij wel een band lek. Bij het aanhouden van de man dronk hij snel tijdens het openen van zijn autodeur nog een slok bier. Goed dat hij is gepakt, aldus de woordvoerder van de politie. De man zit vast op het bureau.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Achtervolging van dronken man door Capelle aan den IJssel eindigt in Rotterdam
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Politieagenten hebben vrijdagavond een man achtervolgd vanaf de Groenedijk in Capelle aan den IJssel. De man had bij het achteruit rijden een geparkeerde auto geraakt en ging ervandoor. De politie werd gebeld toen de man er tijdens het invullen van de schadeformulieren er tussenuit glipte, de man werd gevonden en kreeg een stopteken. Hier gaf hij geen gehoor aan en ging ervandoor.

De man werd op zijn hielen gezeten door de politie en kon uiteindelijk in de Hammerfeststraat in Rotterdam worden aangehouden. De politie reed daarbij wel een band lek. Bij het aanhouden van de man dronk hij snel tijdens het openen van zijn autodeur nog een slok bier. Goed dat hij is gepakt, aldus de woordvoerder van de politie. De man zit vast op het bureau.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!