zaterdag, december 4, 2021
5 C
Rotterdam
zaterdag 4 december 2021

Automobilist zonder rijbewijs loopt weer tegen de lamp Kerklaan Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Zondagmorgen 3 mei heeft politie bekend gemaakt dat een automobilist in Capelle aan den IJssel wederom tegen de lamp is gelopen voor het rijden zonder rijbewijs. Agenten herkende de auto in de wijk Middelwatering en zette de bestuurder aan de kant.

In het voertuig zat wederom de bestuurder welke in augustus vorig jaar al was gepakt. Hij had toen geen rijbewijs bij zich en ook nu weer zonder rijbewijs. Het voertuig zelf had een verlopen APK en geen geldige verzekering.

Dit ritje zal de man dan wederom weer duur komen te staan.

Foto’s : Wijkagenten Zevenkamp

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,112VolgersVolg
- advertentie -