Brand in keuken Weena Rotterdam

zondag 3 mei 2020 10:17

Rotterdam – Zondagmorgen 3 mei rond 9.35 uur is brand ontstaan in een keuken van appartementen aan de Weena in Rotterdam. De brandweer schaalde vanwege de hoogbouw direct op naar middelbrand.

De brand bleek te woedden in de keuken van een appartement op de 11e verdieping, het vuur een vlam in de pan was snel uit maar had wel voor flink wat rook gezorgd. Drie bewoners zijn door ambulancemedewerkers nagekeken. Hoe groot de schade is, is onbekend.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

 

0 reacties

Brand in keuken Weena Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Zondagmorgen 3 mei rond 9.35 uur is brand ontstaan in een keuken van appartementen aan de Weena in Rotterdam. De brandweer schaalde vanwege de hoogbouw direct op naar middelbrand.

De brand bleek te woedden in de keuken van een appartement op de 11e verdieping, het vuur een vlam in de pan was snel uit maar had wel voor flink wat rook gezorgd. Drie bewoners zijn door ambulancemedewerkers nagekeken. Hoe groot de schade is, is onbekend.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!