Persoon knock-out geslagen in skatepark aan Spinozaweg Rotterdam

zondag 3 mei 2020 20:38

Rotterdam – Zondag 3 mei is aan het eind van de middag een persoon mishandeld in het skatepark aan de Spinozaweg.

Even voor zes uur werden meerdere ambulances gealarmeerd nadat een persoon zou zijn geslagen. Omdat het slachtoffer niet bij kennis was, werd ook het MMT opgeroepen. Uiteindelijk is het slachtoffer bij kennis gekomen en aanspreekbaar naar het ziekenhuis vervoerd voor behandeling.

De politie had direct een klopjacht gestart naar de daders, maar het is vooralsnog onbekend of er verdachten zijn aangehouden. De politie doet verder onderzoek naar de exacte toedracht.


Beeld: IJsselmonde Nieuws

 

0 reacties

Persoon knock-out geslagen in skatepark aan Spinozaweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Zondag 3 mei is aan het eind van de middag een persoon mishandeld in het skatepark aan de Spinozaweg.

Even voor zes uur werden meerdere ambulances gealarmeerd nadat een persoon zou zijn geslagen. Omdat het slachtoffer niet bij kennis was, werd ook het MMT opgeroepen. Uiteindelijk is het slachtoffer bij kennis gekomen en aanspreekbaar naar het ziekenhuis vervoerd voor behandeling.

De politie had direct een klopjacht gestart naar de daders, maar het is vooralsnog onbekend of er verdachten zijn aangehouden. De politie doet verder onderzoek naar de exacte toedracht.


Beeld: IJsselmonde Nieuws

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!