woensdag, december 1, 2021
8.7 C
Rotterdam
woensdag 1 december 2021

67-jarige vrouw in Rotterdam slachtoffer van Corona-babbeltruc

- advertentie -

Rotterdam – “Goedemorgen. We zijn van de corona controle dienst van de gemeente.” Met deze woorden liet een 67-jarige vrouw aan het Overstortpad een man en vrouw te goeder trouw binnen. Uiteindelijk verlieten ze de woning weer met een telefoon, sieraden en portemonnee.

De vrouw had, toen de man en vrouw eenmaal binnen waren, al snel in de gaten dat het verhaal niet klopte. Toen ze hen vroeg te vertrekken, werd de toon minder aardig. Het slachtoffer werd aan haar haar en arm getrokken. De telefoon waarmee ze hulp wilde inschakelen, werd afgenomen. Hierna vertrok het duo.

De politie heeft de zaak in onderzoek en hoopt de daders te kunnen vinden. Mensen met tips of eventuele getuigen kunnen zich altijd melden via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

“Corona-controledient van de gemeente bestaat niet”
De politie benadrukt met dit incident wederom dat mensen niet aan huis komen om te controleren op Corona. Daarom wordt ook gewaarschuwd om de deur bij dergelijke verhalen niet open te doen en direct de politie in kennis te stellen. Als u ook slachtoffer bent geweest van dergelijke babbeltrucs dan kunt u contact opnemen met de politie of Meld Misdaad Anoniem.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -