Man gewond na schietincident in Oud-Crooswijk in Rotterdam

maandag 4 mei 2020 19:41

Rotterdam – Maandag 4 mei heeft er rond 19.30 uur een schietincident plaatsgevonden aan de Crooswijkseweg/Isaac Hubertstraat. Diverse hulpdiensten, waaronder het MMT, zijn gealarmeerd.

Volgens de politie is er een man gewond geraakt aan zijn been op de kruising. Vooralsnog is er nog veel onduidelijk wat er zich precies heeft afgespeeld. Het slachtoffer is voor verdere behandeling naar het ziekenhuis vervoerd.

De daders zouden zijn gevlucht in een auto. Een signalement is nog niet bekend. De politie is momenteel op zoek naar ze en verricht onderzoek. Eventuele getuigen of mensen met meer informatie kunnen bellen met 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.


Fotografie: Jeffrey Jacobs

 

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Verdachte aangehouden voor schietpartij op Crooswijkseweg in Rotterdam | Nieuws op Beeld - […] 12 mei op het Heemraadsplein in Rotterdam aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij een schietpartij aan de Crooswijkseweg op 4…

Man gewond na schietincident in Oud-Crooswijk in Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Maandag 4 mei heeft er rond 19.30 uur een schietincident plaatsgevonden aan de Crooswijkseweg/Isaac Hubertstraat. Diverse hulpdiensten, waaronder het MMT, zijn gealarmeerd.

Volgens de politie is er een man gewond geraakt aan zijn been op de kruising. Vooralsnog is er nog veel onduidelijk wat er zich precies heeft afgespeeld. Het slachtoffer is voor verdere behandeling naar het ziekenhuis vervoerd.

De daders zouden zijn gevlucht in een auto. Een signalement is nog niet bekend. De politie is momenteel op zoek naar ze en verricht onderzoek. Eventuele getuigen of mensen met meer informatie kunnen bellen met 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.


Fotografie: Jeffrey Jacobs

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!