Twee jongens (13, 14) aangehouden na diefstal van BMX in Spijkenisse

maandag 4 mei 2020 16:52

Spijkenisse – Twee jongens uit Spijkenisse van 14 en 13 jaar oud zijn zondagavond aangehouden voor de diefstal van een fiets van een 10-jarige stadsgenoot.

Het tweetal belaagden rond 19.00 uur het 10-jarige slachtoffer in het parkje achter de Baarsveen en gingen er met zijn fiets vandoor. Ze hadden er niet lang plezier van, aan de hand van het signalement konden surveillerende agenten hen een half uur later op de Hekelingseweg aanhouden.

De 13-jarige, die op de gestolen fiets reed, zette het op een rennen. Agenten waren sneller. Beiden zijn in verzekering gesteld en er zullen passende maatregelen worden getroffen. Het onderzoek naar een eventuele derde verdachte gaat verder.

 

0 reacties

Twee jongens (13, 14) aangehouden na diefstal van BMX in Spijkenisse
Schrijver:

 

 

Spijkenisse – Twee jongens uit Spijkenisse van 14 en 13 jaar oud zijn zondagavond aangehouden voor de diefstal van een fiets van een 10-jarige stadsgenoot.

Het tweetal belaagden rond 19.00 uur het 10-jarige slachtoffer in het parkje achter de Baarsveen en gingen er met zijn fiets vandoor. Ze hadden er niet lang plezier van, aan de hand van het signalement konden surveillerende agenten hen een half uur later op de Hekelingseweg aanhouden.

De 13-jarige, die op de gestolen fiets reed, zette het op een rennen. Agenten waren sneller. Beiden zijn in verzekering gesteld en er zullen passende maatregelen worden getroffen. Het onderzoek naar een eventuele derde verdachte gaat verder.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!