Automobilist rijdt Mercedes in puin, passagier naar ziekenhuis Strevelsweg – S103 Rotterdam

donderdag 7 mei 2020 08:27

Rotterdam – Woensdagavond 6 mei heeft een ongeval plaatsgevonden op de Strevelsweg in Rotterdam. De automobilist raakte door een nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt en botste volop op een lantaarnpaal.

De passagier in zijn auto raakte dusdanig gewond dat ambulancemedewerker hem naar het ziekenhuis moesten brengen. De bestuurder zelf kwam er zonder al te veel kleerscheuren vanaf. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

 

0 reacties

Automobilist rijdt Mercedes in puin, passagier naar ziekenhuis Strevelsweg – S103 Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Woensdagavond 6 mei heeft een ongeval plaatsgevonden op de Strevelsweg in Rotterdam. De automobilist raakte door een nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt en botste volop op een lantaarnpaal.

De passagier in zijn auto raakte dusdanig gewond dat ambulancemedewerker hem naar het ziekenhuis moesten brengen. De bestuurder zelf kwam er zonder al te veel kleerscheuren vanaf. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!