Douane vindt 300 kilo cocaïne in Rotterdamse haven

donderdag 7 mei 2020 20:40

Rotterdam – De Douane heeft woensdag 6 mei 300 kilo cocaïne aangetroffen in de Rotterdamse haven. De drugs zaten verstopt in een container en werden gevonden tijdens een controle. Dit heeft het openbaar ministerie vandaag bekend gemaakt.

De container was afkomstig uit Brazilië en geladen met vaten bevroren Orange Juice. Tussen de lading troffen douaneambtenaren vijf vaten met elk zestig pakketten cocaïne van één kilo aan. De drugs zijn inmiddels vernietigd.

De vaten met de bevroren sap waren bestemd voor een bedrijf in Rotterdam. Het bedrijf lijkt niets met de smokkel te maken te hebben. Het HARC-team (Douane, FIOD, Politie en OM) heeft de zaak verder in onderzoek.


Bron foto: Pixabay

 

0 reacties

Douane vindt 300 kilo cocaïne in Rotterdamse haven
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De Douane heeft woensdag 6 mei 300 kilo cocaïne aangetroffen in de Rotterdamse haven. De drugs zaten verstopt in een container en werden gevonden tijdens een controle. Dit heeft het openbaar ministerie vandaag bekend gemaakt.

De container was afkomstig uit Brazilië en geladen met vaten bevroren Orange Juice. Tussen de lading troffen douaneambtenaren vijf vaten met elk zestig pakketten cocaïne van één kilo aan. De drugs zijn inmiddels vernietigd.

De vaten met de bevroren sap waren bestemd voor een bedrijf in Rotterdam. Het bedrijf lijkt niets met de smokkel te maken te hebben. Het HARC-team (Douane, FIOD, Politie en OM) heeft de zaak verder in onderzoek.


Bron foto: Pixabay

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!