Politie op zoek naar getuigen doodgereden kat Grote Beer Rotterdam

donderdag 7 mei 2020 08:22

Rotterdam – De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding tussen een voertuig en een kat. De kat stak op de Grote Beer de weg over en werd doodgereden. De kat werd woensdagmorgen door omstanders aangetroffen.

De politie is op zoek naar eventuele getuigen van het ongeluk, dit omdat het doorrijden na een aanrijding “ook met een dier” niet toegestaan is. Dit soort ongelukken zijn niet te voorkomen met katten die buitenlopen, maar het is wel zo netjes om te melden ten behoeve van de eigenaar.

Foto’s : Wijkagent Albert Maas

20200507082158.jpg

 

0 reacties

Politie op zoek naar getuigen doodgereden kat Grote Beer Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding tussen een voertuig en een kat. De kat stak op de Grote Beer de weg over en werd doodgereden. De kat werd woensdagmorgen door omstanders aangetroffen.

De politie is op zoek naar eventuele getuigen van het ongeluk, dit omdat het doorrijden na een aanrijding “ook met een dier” niet toegestaan is. Dit soort ongelukken zijn niet te voorkomen met katten die buitenlopen, maar het is wel zo netjes om te melden ten behoeve van de eigenaar.

Foto’s : Wijkagent Albert Maas

20200507082158.jpg

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!