Ritje op nieuwe motor in Rotterdam eindigt met invordering rijbewijs

donderdag 7 mei 2020 20:12

Rotterdam – De bestuurder van een gloednieuwe motor kon slechts van korte tijd genieten van zijn stalen ros. De man had zijn motor gekocht, maar moest diezelfde middag nog zijn rijbewijs inleveren.

De motormuis had zijn voertuig op 5 mei gekocht. In Rotterdam wilde hij klaarblijkelijk even testen wat zijn driewieler kon, maar haalde hierbij capriolen uit waar de politie het niet zo mee eens was. Zo reed hij 110 km/u binnen de bebouwde kom op de Vaanweg en reed daarbij over de busstrook en hij haalde andere weggebruikers rechts in.

De politie zette het voertuig aan de kant en nam het rijbewijs direct in beslag. De man zal zich voorlopig moeten vermaken met enkel het aanzicht van zijn motor. De rechter zal zich binnen twee weken over de zaak buigen en zal dan een beslissing nemen of de bestuurder zijn rijbewijs terug krijgt.


Beeld: Politie Charlois

 

0 reacties

Ritje op nieuwe motor in Rotterdam eindigt met invordering rijbewijs
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De bestuurder van een gloednieuwe motor kon slechts van korte tijd genieten van zijn stalen ros. De man had zijn motor gekocht, maar moest diezelfde middag nog zijn rijbewijs inleveren.

De motormuis had zijn voertuig op 5 mei gekocht. In Rotterdam wilde hij klaarblijkelijk even testen wat zijn driewieler kon, maar haalde hierbij capriolen uit waar de politie het niet zo mee eens was. Zo reed hij 110 km/u binnen de bebouwde kom op de Vaanweg en reed daarbij over de busstrook en hij haalde andere weggebruikers rechts in.

De politie zette het voertuig aan de kant en nam het rijbewijs direct in beslag. De man zal zich voorlopig moeten vermaken met enkel het aanzicht van zijn motor. De rechter zal zich binnen twee weken over de zaak buigen en zal dan een beslissing nemen of de bestuurder zijn rijbewijs terug krijgt.


Beeld: Politie Charlois

 

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Born - Zaterdagavond 6 juni rond 20.25 uur was een grote brand ontstaan in een schuur aan de Molenstraat in Born. Het gaat om een schuur achter een woonhuis die in lichterlaaie stond. Door het de brand komt kwam veel rook vrij. Hoe de brand in schuur is onstaan is nog...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!