Gewonde na eenzijdig ongeval in Boskoop

zaterdag 9 mei 2020 22:09

Boskoop – Zaterdagavond is een persoon gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval aan de Westpark. Rond 21:15 uur werden meerdere hulpdiensten gealarmeerd nadat een auto was door nog onbekende reden in de bosschages gereden.

Meerdere ambulances en de traumahelikopter kwamen ter plaatse om zich over het slachtoffer te ontfermen. Deze is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. Het is niet bekend hoe deze er momenteel aan toe is. De brandweer werd eveneens gealarmeerd, omdat het voertuig mogelijk in brand stond. Dit bleek niet het geval te zijn.

De oorzaak is vooralsnog onbekend en wordt nader onderzocht door de politie.


Fotografie: Remco Gerritsen

 

0 reacties

Gewonde na eenzijdig ongeval in Boskoop
Schrijver:

 

 

Boskoop – Zaterdagavond is een persoon gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval aan de Westpark. Rond 21:15 uur werden meerdere hulpdiensten gealarmeerd nadat een auto was door nog onbekende reden in de bosschages gereden.

Meerdere ambulances en de traumahelikopter kwamen ter plaatse om zich over het slachtoffer te ontfermen. Deze is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. Het is niet bekend hoe deze er momenteel aan toe is. De brandweer werd eveneens gealarmeerd, omdat het voertuig mogelijk in brand stond. Dit bleek niet het geval te zijn.

De oorzaak is vooralsnog onbekend en wordt nader onderzocht door de politie.


Fotografie: Remco Gerritsen

 

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Born - Zaterdagavond 6 juni rond 20.25 uur was een grote brand ontstaan in een schuur aan de Molenstraat in Born. Het gaat om een schuur achter een woonhuis die in lichterlaaie stond. Door het de brand komt kwam veel rook vrij. Hoe de brand in schuur is onstaan is nog...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!