Persoon overleden bij schietpartij Bergselaan Rotterdam

zondag 10 mei 2020 22:09

Rotterdam – Zondag 10 mei heeft er rond 21.50 uur een schietpartij plaatsgevonden op de Bergselaan op de hoek van de Ackersdijkstraat in Rotterdam. Hierbij is één persoon komen te overlijden.

Dode na schietpartij in Rotterdam

Op de Bergselaan heeft zondagavond 10 mei 2020 een schietpartij plaatsgevonden. Het slachtoffer overleed ter plekke enwerd mogelijk geraakt door meerdere kogels nadat er met mogelijk een automatisch vuurwapen op hem werd geschoten. Veel buurtbewoners waren getuigen, niet veel later werd er een auto brandend onder de Spaansebrug aangetroffen. De politie doet onderzoek naar de toedracht.

Gepostet von Nieuws op Beeld am Sonntag, 10. Mai 2020

Meerdere hulpdiensten werden opgeroepen, nadat een persoon was neergeschoten. Pogingen om het slachtoffer te reanimeren, mochten niet meer baten. Voor zover bekend zijn er geen andere personen gewond geraakt.

De politie is volop in de omgeving aanwezig en is een klopjacht gestart naar de dader(s). Er is nog geen informatie bekend over eventuele aanhoudingen. Bij de Spaansebrug zou wel een auto in brand zijn gestoken. Het wordt onderzocht of de auto iets met het schietincident te maken heeft.

Wat er precies is gebeurd, is nog niet bekend en de politie verricht nader onderzoek. Op social media getuigen meerdere mensen dat er tien tot vijftien schoten waren gelost met een (vermoedelijk) automatisch wapen.


Fotografie: Jeffrey Jacobs

 

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Persoon overleden bij schietpartij in Rotterdam | Nieuws op Beeld – Latestfy - […] Read more at nieuwsopbeeld.nl […]

Persoon overleden bij schietpartij Bergselaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Zondag 10 mei heeft er rond 21.50 uur een schietpartij plaatsgevonden op de Bergselaan op de hoek van de Ackersdijkstraat in Rotterdam. Hierbij is één persoon komen te overlijden.

Dode na schietpartij in Rotterdam

Op de Bergselaan heeft zondagavond 10 mei 2020 een schietpartij plaatsgevonden. Het slachtoffer overleed ter plekke enwerd mogelijk geraakt door meerdere kogels nadat er met mogelijk een automatisch vuurwapen op hem werd geschoten. Veel buurtbewoners waren getuigen, niet veel later werd er een auto brandend onder de Spaansebrug aangetroffen. De politie doet onderzoek naar de toedracht.

Gepostet von Nieuws op Beeld am Sonntag, 10. Mai 2020

Meerdere hulpdiensten werden opgeroepen, nadat een persoon was neergeschoten. Pogingen om het slachtoffer te reanimeren, mochten niet meer baten. Voor zover bekend zijn er geen andere personen gewond geraakt.

De politie is volop in de omgeving aanwezig en is een klopjacht gestart naar de dader(s). Er is nog geen informatie bekend over eventuele aanhoudingen. Bij de Spaansebrug zou wel een auto in brand zijn gestoken. Het wordt onderzocht of de auto iets met het schietincident te maken heeft.

Wat er precies is gebeurd, is nog niet bekend en de politie verricht nader onderzoek. Op social media getuigen meerdere mensen dat er tien tot vijftien schoten waren gelost met een (vermoedelijk) automatisch wapen.


Fotografie: Jeffrey Jacobs

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!