Stoffelijk overschot aangetroffen in water Prinses Alexiahaven Rotterdam

zondag 10 mei 2020 11:14

Rotterdam – De politie heeft in het water van de Prinses Alexiahaven op de Tweede Maasvlakte een stoffelijk overschot van een persoon aangetroffen. Het slachtoffer is vermoedelijk afkomstig van een cruiseschip wat daar ligt afgemeerd.

De politie vond het lichaam rond kwart over vijf vannacht en doet inmiddels onderzoek naar de toedracht van het overlijden. Ook op het schip wordt gezocht. Het is niet bekend of het om een man of een vrouw gaat.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Stoffelijk overschot aangetroffen in water Prinses Alexiahaven Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft in het water van de Prinses Alexiahaven op de Tweede Maasvlakte een stoffelijk overschot van een persoon aangetroffen. Het slachtoffer is vermoedelijk afkomstig van een cruiseschip wat daar ligt afgemeerd.

De politie vond het lichaam rond kwart over vijf vannacht en doet inmiddels onderzoek naar de toedracht van het overlijden. Ook op het schip wordt gezocht. Het is niet bekend of het om een man of een vrouw gaat.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!