Verslaggever RTV Dordrecht mishandeld tijdens werkzaamheden in Gorinchem

zondag 10 mei 2020 16:01

Gorinchem – Een verslaggever van RTV Dordrecht, Jordy Nijenhuis, is zaterdagochtend 9 mei mishandeld tijdens zijn werkzaamheden. Hierbij werd hij geschopt en geslagen. Dit heeft RTV Dordrecht vandaag bekend gemaakt.

Nijenhuis was ter plaatse gekomen aan de Grevelingenweg vanwege een brand bij een bedrijf. Hierbij ontstond een discussie tussen hem en enkele werknemers van een ander bedrijf in de straat over de plek waar de auto van de verslaggever stond geparkeerd.

Nadat hij even later op vraag van de brandweer zijn auto had verzet en terugkwam, kwam een van de mannen opnieuw terug. Hierbij trapte hij Nijenhuis tegen zijn knie en gaf hem een klap in zijn gezicht. Hierbij liep de verslaggever enkele lichte verwondingen op. Nijenhuis doet aangifte van mishandeling.

Lees meer over het incident op de website van RTV Dordrecht.

 

0 reacties

Verslaggever RTV Dordrecht mishandeld tijdens werkzaamheden in Gorinchem
Schrijver:

 

 

Gorinchem – Een verslaggever van RTV Dordrecht, Jordy Nijenhuis, is zaterdagochtend 9 mei mishandeld tijdens zijn werkzaamheden. Hierbij werd hij geschopt en geslagen. Dit heeft RTV Dordrecht vandaag bekend gemaakt.

Nijenhuis was ter plaatse gekomen aan de Grevelingenweg vanwege een brand bij een bedrijf. Hierbij ontstond een discussie tussen hem en enkele werknemers van een ander bedrijf in de straat over de plek waar de auto van de verslaggever stond geparkeerd.

Nadat hij even later op vraag van de brandweer zijn auto had verzet en terugkwam, kwam een van de mannen opnieuw terug. Hierbij trapte hij Nijenhuis tegen zijn knie en gaf hem een klap in zijn gezicht. Hierbij liep de verslaggever enkele lichte verwondingen op. Nijenhuis doet aangifte van mishandeling.

Lees meer over het incident op de website van RTV Dordrecht.

 

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Born - Zaterdagavond 6 juni rond 20.25 uur was een grote brand ontstaan in een schuur aan de Molenstraat in Born. Het gaat om een schuur achter een woonhuis die in lichterlaaie stond. Door het de brand komt kwam veel rook vrij. Hoe de brand in schuur is onstaan is nog...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!