Winkelraam beschoten op Mathenesserdijk Rotterdam

zondag 10 mei 2020 10:56

Rotterdam – Een winkel op de Mathennesserdijk dat pakketten bezorgd is afgelopen nacht meerdere keren beschoten met vermoedelijk een automatisch vuurwapen. In de ruit van de winkel zitten meerdere kogelgaten.

De politie kreeg vannacht omstreeks 04.20 uur de melding dat er knallen gehoord waren. Eenmaal ter plaatse bleken er meerdere hulzen op de grond te liggen en was de ruit van de winkel kapot door kogelinslagen. Er was gelukkig niemand aanwezig in de winkel.

De politie weet niet hoeveel daders erbij betrokken zijn geweest. Afgelopen donderdagnacht was er ook al een beschieting, toen was er op een woonhuis geschoten in de Potgieterstraat in Rotterdam West. Of de twee incidenten iets met elkaar te maken hebben is niet bekend.

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Winkelraam beschoten op Mathenesserdijk Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een winkel op de Mathennesserdijk dat pakketten bezorgd is afgelopen nacht meerdere keren beschoten met vermoedelijk een automatisch vuurwapen. In de ruit van de winkel zitten meerdere kogelgaten.

De politie kreeg vannacht omstreeks 04.20 uur de melding dat er knallen gehoord waren. Eenmaal ter plaatse bleken er meerdere hulzen op de grond te liggen en was de ruit van de winkel kapot door kogelinslagen. Er was gelukkig niemand aanwezig in de winkel.

De politie weet niet hoeveel daders erbij betrokken zijn geweest. Afgelopen donderdagnacht was er ook al een beschieting, toen was er op een woonhuis geschoten in de Potgieterstraat in Rotterdam West. Of de twee incidenten iets met elkaar te maken hebben is niet bekend.

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!