Man aangehouden na poging inbraak kinderdagverblijf Den Hertigstraat Rotterdam

maandag 11 mei 2020 14:51

Rotterdam – De politie heeft afgelopen nacht een man aangehouden die geprobeerd had om in te breken bij een kinderdagverblijf in de Rotterdamse tarwewijk. De man werd gesnapt door de agenten en kom uiteindelijk snel worden ingerekend.

Bij het fouilleren van de man kwamen er diverse inbrekerswerktuigen tevoorschijn. De man kwam door op worden aangehouden en gelinkt worden aan de poging tot inbraak er bij het kinderdagverblijf. Hij zit vast en de goederen die hij bij zich had zijn in beslag genomen.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

 

0 reacties

Man aangehouden na poging inbraak kinderdagverblijf Den Hertigstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft afgelopen nacht een man aangehouden die geprobeerd had om in te breken bij een kinderdagverblijf in de Rotterdamse tarwewijk. De man werd gesnapt door de agenten en kom uiteindelijk snel worden ingerekend.

Bij het fouilleren van de man kwamen er diverse inbrekerswerktuigen tevoorschijn. De man kwam door op worden aangehouden en gelinkt worden aan de poging tot inbraak er bij het kinderdagverblijf. Hij zit vast en de goederen die hij bij zich had zijn in beslag genomen.

Foto’s : AS Media Jeffrey Jacobs

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!