Natte enkels door forse waterlekkage omgeving Deborah hoeve Gouda

maandag 11 mei 2020 15:35

Gouda – In omgeving van de Deborah Hoeve in Gouda is maandagmiddag een forse waterlekkage ontstaan nadat een drinkwater leiding is geklapt. Diverse straten in de omgeving staan door het lek onder water in veel huizen is het daarom sprake van mogelijk wateroverlast.

De brandweer heeft het overtollige water uiteindelijk weg weten te pompen. Drie woningen hadden hierna nog last van wateroverlast in hun kruipruimtes. De oorzaak bleek uiteindelijk te liggen in een verzakking in de grond, waardoor een breuk is ontstaan in de waterleiding. Tientallen woningen hebben enige tijd zonder water gezeten.

Kinderen maakten er tegelijkertijd het beste van en wisten wel plezier te halen uit het nieuwe buitenzwembad.

Foto : Remco Gerritsen

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Natte enkels door forse waterlekkage omgeving Deborah hoeve Gouda
Schrijver:

 

 

Gouda – In omgeving van de Deborah Hoeve in Gouda is maandagmiddag een forse waterlekkage ontstaan nadat een drinkwater leiding is geklapt. Diverse straten in de omgeving staan door het lek onder water in veel huizen is het daarom sprake van mogelijk wateroverlast.

De brandweer heeft het overtollige water uiteindelijk weg weten te pompen. Drie woningen hadden hierna nog last van wateroverlast in hun kruipruimtes. De oorzaak bleek uiteindelijk te liggen in een verzakking in de grond, waardoor een breuk is ontstaan in de waterleiding. Tientallen woningen hebben enige tijd zonder water gezeten.

Kinderen maakten er tegelijkertijd het beste van en wisten wel plezier te halen uit het nieuwe buitenzwembad.

Foto : Remco Gerritsen

 

 

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Born - Zaterdagavond 6 juni rond 20.25 uur was een grote brand ontstaan in een schuur aan de Molenstraat in Born. Het gaat om een schuur achter een woonhuis die in lichterlaaie stond. Door het de brand komt kwam veel rook vrij. Hoe de brand in schuur is onstaan is nog...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!