woensdag, december 1, 2021
9.1 C
Rotterdam
woensdag 1 december 2021

Slachtoffers van ontvoering aangehouden voor drugshandel, ontvoerders nog spoorloos Alerdincksingel Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Afgelopen zaterdag meldden eind van de middag een 27-jarige man uit Loosdrecht en een 40-jarige man uit Hilversum en zich als slachtoffer van ontvoering, echter werden de mannen aangehouden op verdenking van drugshandel. In de desbetreffende auto waarmee de mannen naar de Alerdincksingel op Rotterdam Zuid waren gekomen trof de politie namelijk een handelshoeveelheid harddrugs aan.

Zaterdagmiddag ronde de klok van 18:00 uur belde het 40-jarige slachtoffer afkomstig uit Hilversum de politie met de telefoon van een willekeurige voorbijganger. Hij vertelde de centralist dat hij samen met zijn 27-jarige kompaan onder bedreiging van een vuurwapen waren gedwongen om een woning aan de Alerdincksingel binnen te gaan waar hij was opgesloten in een kast. De drie vermoedelijk Antilliaanse verdachten waren er vervolgens met het 27-jarige slachtoffer vandoor gegaan. Het Hilversumse slachtoffer wist zich in de tussentijd te bevrijden en rende de inmiddels verlaten woning uit en waarschuwde de politie.

Tijdens het onderzoek naar de verdwenen man en de drie verdachten vonden de agenten in de geparkeerde auto van de vermiste man een handelshoeveelheid harddrugs aan. Aangezien de slachtoffers met de bewuste auto naar Rotterdam waren gekomen en het niet duidelijk was van wie de drugs waren werd het 40-jarige slachtoffer aangehouden als verdachte van het overtreden van de opiumwet.

Zondagavond terwijl het onderzoek nog gaande was, meldde het 27-jarige slachtoffer zich op het politiebureau Zuidplein. Hierop is ook hij aangehouden voor overtreding van de opiumwet. Rechercheurs hebben inmiddels met getuigen gesproken en voeren een buurtonderzoek uit, heeft u iets gezien, gehoord of mogelijk beeldmateriaal wat aan bovenstaande te linken is dan spreekt de recherche van politiebureau Zuidplein u graag. Tevens richt het onderzoek zich op de drie vermoedelijk Antilliaanse mannen die op klaarlichte dag de slachtoffers bedreigden en ontvoerden. Alle informatie hoe klein die voor u misschien ook lijkt is welkom via 0900-8844, anoniem via 0800-7000 of via het tipformulier.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -