dinsdag, augustus 3, 2021
18.8 C
Rotterdam
dinsdag 3 augustus 2021

Slachtoffers van ontvoering aangehouden voor drugshandel, ontvoerders nog spoorloos Alerdincksingel Rotterdam

Rotterdam – Afgelopen zaterdag meldden eind van de middag een 27-jarige man uit Loosdrecht en een 40-jarige man uit Hilversum en zich als slachtoffer van ontvoering, echter werden de mannen aangehouden op verdenking van drugshandel. In de desbetreffende auto waarmee de mannen naar de Alerdincksingel op Rotterdam Zuid waren gekomen trof de politie namelijk een handelshoeveelheid harddrugs aan.

Zaterdagmiddag ronde de klok van 18:00 uur belde het 40-jarige slachtoffer afkomstig uit Hilversum de politie met de telefoon van een willekeurige voorbijganger. Hij vertelde de centralist dat hij samen met zijn 27-jarige kompaan onder bedreiging van een vuurwapen waren gedwongen om een woning aan de Alerdincksingel binnen te gaan waar hij was opgesloten in een kast. De drie vermoedelijk Antilliaanse verdachten waren er vervolgens met het 27-jarige slachtoffer vandoor gegaan. Het Hilversumse slachtoffer wist zich in de tussentijd te bevrijden en rende de inmiddels verlaten woning uit en waarschuwde de politie.

Tijdens het onderzoek naar de verdwenen man en de drie verdachten vonden de agenten in de geparkeerde auto van de vermiste man een handelshoeveelheid harddrugs aan. Aangezien de slachtoffers met de bewuste auto naar Rotterdam waren gekomen en het niet duidelijk was van wie de drugs waren werd het 40-jarige slachtoffer aangehouden als verdachte van het overtreden van de opiumwet.

Zondagavond terwijl het onderzoek nog gaande was, meldde het 27-jarige slachtoffer zich op het politiebureau Zuidplein. Hierop is ook hij aangehouden voor overtreding van de opiumwet. Rechercheurs hebben inmiddels met getuigen gesproken en voeren een buurtonderzoek uit, heeft u iets gezien, gehoord of mogelijk beeldmateriaal wat aan bovenstaande te linken is dan spreekt de recherche van politiebureau Zuidplein u graag. Tevens richt het onderzoek zich op de drie vermoedelijk Antilliaanse mannen die op klaarlichte dag de slachtoffers bedreigden en ontvoerden. Alle informatie hoe klein die voor u misschien ook lijkt is welkom via 0900-8844, anoniem via 0800-7000 of via het tipformulier.

Related Articles

Man (34) aangehouden in verband met brand aan Norma in Capelle a/d IJssel

0
Capelle a/d IJssel - De politie heeft een 34-jarige man aangehouden als verdachte voor de...

Politie genoodzaakt waarschuwingsschoten te lossen bij aanhoudingen in Rotterdam

0
Rotterdam - Maandagavond 2 augustus heeft een agent waarschuwingsschoten gelost voor de aanhouding van een...

Lichaam in auto aangetroffen Aalbersestraat Dordrecht

0
Dordrecht - De politie heeft maandagavond in de Aalbersestraat in Dordrecht een lichaam in een...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Waarschuwingsschoten bij arrestatie na steekpartij in R'dam

Waarschuwingsschoten bij arrestatie na steekpartij in R'dam [...]

Onderzoek naar lichaam in geparkeerde auto in Dordrecht

Onderzoek naar lichaam in geparkeerde auto in Dordrecht [...]

Weer woning beschoten op Kop van Zuid

Weer woning beschoten op Kop van Zuid [...]

Stille tocht voor doodgestoken Joshua start om 19.00 uur

Stille tocht voor doodgestoken Joshua start om 19.00 uur [...]

Verdachte fatale steekpartij Beverwaard langer vast

Verdachte fatale steekpartij Beverwaard langer vast [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,011VolgersVolg