Jongen aangehouden met grote hoeveelheid drugs op zak in Barendrecht

woensdag 13 mei 2020 20:54

Barendrecht – Woensdag 13 mei heeft de politie een jongen aangehouden, nadat bij een controle grote hoeveelheden softdrugs waren aangetroffen.

Tijdens een surveillance kwamen agenten langs twee jongeren met een scooter. Omdat een van hen eerder al eens betrapt was met een mes, besloten de agenten het tweetal aan een verdere controle te onderwerpen.

Op het Havenhoofd werd het tweetal staande gehouden. In de tas van één van hen werd een blok hasj, contant geld, een weegschaal en zogeheten gripzakjes gevonden. Deze zakjes worden gebruikt om kleinere hoeveelheden drugs in te stoppen. De jongen is hierop aangehouden. In de buddyseat van de scooter van de andere jongen werd een gebruikershoeveelheid wiet aangetroffen. Dit werd ook in beslag genomen.

Tijdens fouillering op het politiebureau werd bij de verdachte nog eens een blok hasj aangetroffen in de onderbroek van de jongen. In totaal werd er 400 euro contant geld, 157,4 gram hasj en 15 gram wiet in beslag genomen. De recherche doet verder onderzoek.

 

0 reacties

Jongen aangehouden met grote hoeveelheid drugs op zak in Barendrecht
Schrijver:

 

 

Barendrecht – Woensdag 13 mei heeft de politie een jongen aangehouden, nadat bij een controle grote hoeveelheden softdrugs waren aangetroffen.

Tijdens een surveillance kwamen agenten langs twee jongeren met een scooter. Omdat een van hen eerder al eens betrapt was met een mes, besloten de agenten het tweetal aan een verdere controle te onderwerpen.

Op het Havenhoofd werd het tweetal staande gehouden. In de tas van één van hen werd een blok hasj, contant geld, een weegschaal en zogeheten gripzakjes gevonden. Deze zakjes worden gebruikt om kleinere hoeveelheden drugs in te stoppen. De jongen is hierop aangehouden. In de buddyseat van de scooter van de andere jongen werd een gebruikershoeveelheid wiet aangetroffen. Dit werd ook in beslag genomen.

Tijdens fouillering op het politiebureau werd bij de verdachte nog eens een blok hasj aangetroffen in de onderbroek van de jongen. In totaal werd er 400 euro contant geld, 157,4 gram hasj en 15 gram wiet in beslag genomen. De recherche doet verder onderzoek.

 

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Born - Zaterdagavond 6 juni rond 20.25 uur was een grote brand ontstaan in een schuur aan de Molenstraat in Born. Het gaat om een schuur achter een woonhuis die in lichterlaaie stond. Door het de brand komt kwam veel rook vrij. Hoe de brand in schuur is onstaan is nog...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!