Jongen aangehouden met grote hoeveelheid drugs op zak in Barendrecht

Date:

Deel bericht:

Barendrecht – Woensdag 13 mei heeft de politie een jongen aangehouden, nadat bij een controle grote hoeveelheden softdrugs waren aangetroffen.

Tijdens een surveillance kwamen agenten langs twee jongeren met een scooter. Omdat een van hen eerder al eens betrapt was met een mes, besloten de agenten het tweetal aan een verdere controle te onderwerpen.

- Advertisement -

Op het Havenhoofd werd het tweetal staande gehouden. In de tas van één van hen werd een blok hasj, contant geld, een weegschaal en zogeheten gripzakjes gevonden. Deze zakjes worden gebruikt om kleinere hoeveelheden drugs in te stoppen. De jongen is hierop aangehouden. In de buddyseat van de scooter van de andere jongen werd een gebruikershoeveelheid wiet aangetroffen. Dit werd ook in beslag genomen.

Tijdens fouillering op het politiebureau werd bij de verdachte nog eens een blok hasj aangetroffen in de onderbroek van de jongen. In totaal werd er 400 euro contant geld, 157,4 gram hasj en 15 gram wiet in beslag genomen. De recherche doet verder onderzoek.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Rijksweg A15 bij Barendrecht deels afgesloten na ongeval

Barendrecht - Maandag 18 maart is de hoofdbaan van de Rijksweg A15 in één rijrichting rond het middaguur...

Vier mannen gezocht na woningoverval aan Alblas in Barendrecht

Barendrecht - De Politie is op zoek naar vier mannen, nadat zij een overval pleegden op een woning...

Jongens van 15 en meisje van 13 aangehouden na berovingen in Barendrecht

Barendrecht - Kort nadat twee meisjes op 13 maart in Barendrecht van hun telefoons waren beroofd, heeft de...

Parkeergarage onder de rook na mogelijke inbraak Van der Vormhaven Barendrecht

Barendrecht - Onbevoegde personen hebben zaterdagavond een parkeergarage aan de Van der Vormhaven in Barendrecht betreden. Op camerabeelden...