Staart van kat uit elkaar getrokken in Rotterdam Ommoord

woensdag 13 mei 2020 08:09

Rotterdam – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling van een kat. Het beestje kwam zwaargewond terug na een wandeling in de omgeving van de Kruidenbuurt in de Rotterdamse wijk Ommoord.

De baasjes gingen meteen met de kat Marine Coon naar de dierenarts, deze constateerde dat de staart van het beestje met grote kracht uit elkaar was getrokken. Inmiddels is de kat geholpen en is de staart verwijderd.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Staart van kat uit elkaar getrokken in Rotterdam Ommoord
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling van een kat. Het beestje kwam zwaargewond terug na een wandeling in de omgeving van de Kruidenbuurt in de Rotterdamse wijk Ommoord.

De baasjes gingen meteen met de kat Marine Coon naar de dierenarts, deze constateerde dat de staart van het beestje met grote kracht uit elkaar was getrokken. Inmiddels is de kat geholpen en is de staart verwijderd.

 

 

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Born - Zaterdagavond 6 juni rond 20.25 uur was een grote brand ontstaan in een schuur aan de Molenstraat in Born. Het gaat om een schuur achter een woonhuis die in lichterlaaie stond. Door het de brand komt kwam veel rook vrij. Hoe de brand in schuur is onstaan is nog...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!