Verdachte van ingooien ruiten aangehouden op Ellewoutsdijkstraat in Rotterdam

woensdag 13 mei 2020 18:14

Rotterdam – De politie heeft woensdagavond 13 mei een man aangehouden die even ervoor elders ramen had ingegooid.

De politie werd gewaarschuwd voor een vermeende burenruzie. Hierbij zouden meerdere ramen zijn ingegooid door een man. De vermoedelijke dader zou zich bij aankomst van de politie ophouden in zijn woning aan de Ellewoutsdijkstraat.

De man werd ondanks enig verzet even later aangehouden, zo laat de persvoorlichter van de politie weten. Omdat de man diepe sneeën in zijn handen had, werd hij voor zijn wonden behandeld door het ambulancepersoneel. De politie neemt de zaak verder in onderzoek.

 

0 reacties

Verdachte van ingooien ruiten aangehouden op Ellewoutsdijkstraat in Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft woensdagavond 13 mei een man aangehouden die even ervoor elders ramen had ingegooid.

De politie werd gewaarschuwd voor een vermeende burenruzie. Hierbij zouden meerdere ramen zijn ingegooid door een man. De vermoedelijke dader zou zich bij aankomst van de politie ophouden in zijn woning aan de Ellewoutsdijkstraat.

De man werd ondanks enig verzet even later aangehouden, zo laat de persvoorlichter van de politie weten. Omdat de man diepe sneeën in zijn handen had, werd hij voor zijn wonden behandeld door het ambulancepersoneel. De politie neemt de zaak verder in onderzoek.

 

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Born - Zaterdagavond 6 juni rond 20.25 uur was een grote brand ontstaan in een schuur aan de Molenstraat in Born. Het gaat om een schuur achter een woonhuis die in lichterlaaie stond. Door het de brand komt kwam veel rook vrij. Hoe de brand in schuur is onstaan is nog...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!