Man opgepakt na drugsdeal voor witwassen W.H. Vliegenstraat Schiedam

donderdag 14 mei 2020 07:37

Schiedam – Agenten hebben woensdag 13 mei een man aangehouden na een drugsdeal in de W.H. Vliegenstraat in Schiedam. Agenten zagen hoe er een drugsdeal plaatsvond tussen vier personen in een auto en twee personen ernaast. De mannen gingen ervandoor toen zij werden aangesproken.

Één van de verdachten was minder snel en kon na vijf meter al worden gevloerd en aangehouden. Hij zit vast op onder andere de verdenking van witwassen.

Foto’s : Wijkagent Schiedam Oost

 

0 reacties

Man opgepakt na drugsdeal voor witwassen W.H. Vliegenstraat Schiedam
Schrijver:

 

 

Schiedam – Agenten hebben woensdag 13 mei een man aangehouden na een drugsdeal in de W.H. Vliegenstraat in Schiedam. Agenten zagen hoe er een drugsdeal plaatsvond tussen vier personen in een auto en twee personen ernaast. De mannen gingen ervandoor toen zij werden aangesproken.

Één van de verdachten was minder snel en kon na vijf meter al worden gevloerd en aangehouden. Hij zit vast op onder andere de verdenking van witwassen.

Foto’s : Wijkagent Schiedam Oost

 

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Born - Zaterdagavond 6 juni rond 20.25 uur was een grote brand ontstaan in een schuur aan de Molenstraat in Born. Het gaat om een schuur achter een woonhuis die in lichterlaaie stond. Door het de brand komt kwam veel rook vrij. Hoe de brand in schuur is onstaan is nog...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!