Vrouw op e-bike gewond na aanrijding met vrachtwagen Klapwijkseweg Pijnacker

donderdag 14 mei 2020 14:43

Pijnacker – Donderdagmiddag 14 mei rond 14.10 uur heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden aan de Klapwijkseweg in Pijnacker.

Een vrachtwagen met ruim 40.000 liter water wilde afslaan toen een vrouw op een e-bike voor de vrachtwagen voorbij reed over het fietspad. De chauffeur kon door zijn zware gewicht niet meer voorkomen dat de vrouw werd aangereden. Het slachtoffer werd door het ambulancepersoneel en het traumateam gecontroleerd op haar verwondingen en vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie zal onderzoek doen naar de toedracht van de aanrijding.

Foto’s : AS Media Norbert Verhoeff

20200514144217.jpg

20200514144218.jpg

 

0 reacties

Vrouw op e-bike gewond na aanrijding met vrachtwagen Klapwijkseweg Pijnacker
Schrijver:

 

 

Pijnacker – Donderdagmiddag 14 mei rond 14.10 uur heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden aan de Klapwijkseweg in Pijnacker.

Een vrachtwagen met ruim 40.000 liter water wilde afslaan toen een vrouw op een e-bike voor de vrachtwagen voorbij reed over het fietspad. De chauffeur kon door zijn zware gewicht niet meer voorkomen dat de vrouw werd aangereden. Het slachtoffer werd door het ambulancepersoneel en het traumateam gecontroleerd op haar verwondingen en vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie zal onderzoek doen naar de toedracht van de aanrijding.

Foto’s : AS Media Norbert Verhoeff

20200514144217.jpg

20200514144218.jpg

 

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Born - Zaterdagavond 6 juni rond 20.25 uur was een grote brand ontstaan in een schuur aan de Molenstraat in Born. Het gaat om een schuur achter een woonhuis die in lichterlaaie stond. Door het de brand komt kwam veel rook vrij. Hoe de brand in schuur is onstaan is nog...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!