Politie ziet verband tussen schietpartijen in Rotterdam

vrijdag 15 mei 2020 21:47

Rotterdam – De Rotterdamse politiechef Fred Westerbeke heeft vrijdagmiddag verteld dat er een mogelijk verband is tussen de schietpartijen van afgelopen week in Rotterdam. Het gaat om de schietpartijen waarbij er geschoten is op woningen en bedrijven. De slachtoffers zouden allen een familiaire band met elkaar hebben.

De beschietingen vonden plaats op Mathenesserdijk, Potgieterstraat, Jagthuisstraat en de Frits Ruysstraat. Het is nog te vroeg om te zeggen wat de achtergrond is van de schietpartijen. Er raakte gelukkig niemand bij gewond. De schietpartijen lijken nu vooral bedoeld om de slachtoffers te intimideren.

Burgemeester Aboutaleb besloot eerder al om de winkels waarop is geschoten te sluiten, dit om de veiligheid van de omgeving te waarborgen maar ook om forensische medewerkers meer de tijd te geven onderzoek in de panden te kunnen doen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Mogelijk explosief aangetroffen in Frits Ruysstraat in Rotterdam | Nieuws op Beeld - […] in de Frits Ruysstraat is een woning eerder beschoten. Van de eerdere incidenten ziet de politie al een verband.…
  2. Politie ziet verband tussen schietpartijen in Rotterdam | Nieuws op Beeld – Latestfy - […] Read more at nieuwsopbeeld.nl […]

Politie ziet verband tussen schietpartijen in Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De Rotterdamse politiechef Fred Westerbeke heeft vrijdagmiddag verteld dat er een mogelijk verband is tussen de schietpartijen van afgelopen week in Rotterdam. Het gaat om de schietpartijen waarbij er geschoten is op woningen en bedrijven. De slachtoffers zouden allen een familiaire band met elkaar hebben.

De beschietingen vonden plaats op Mathenesserdijk, Potgieterstraat, Jagthuisstraat en de Frits Ruysstraat. Het is nog te vroeg om te zeggen wat de achtergrond is van de schietpartijen. Er raakte gelukkig niemand bij gewond. De schietpartijen lijken nu vooral bedoeld om de slachtoffers te intimideren.

Burgemeester Aboutaleb besloot eerder al om de winkels waarop is geschoten te sluiten, dit om de veiligheid van de omgeving te waarborgen maar ook om forensische medewerkers meer de tijd te geven onderzoek in de panden te kunnen doen.

 

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Born - Zaterdagavond 6 juni rond 20.25 uur was een grote brand ontstaan in een schuur aan de Molenstraat in Born. Het gaat om een schuur achter een woonhuis die in lichterlaaie stond. Door het de brand komt kwam veel rook vrij. Hoe de brand in schuur is onstaan is nog...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!