Grote zoekactie na aangetroffen kinderdriewielers langs waterkant Alberdingk Thijmlaan Waddinxveen

zondag 17 mei 2020 14:04

Waddinxveen – Zondagmiddag 17 mei rond 13.30 uur zijn twee driewielers langs de waterkant aangetroffen aan de Alberdingk Thijmlaan. Na een bezorgde melding startten de hulpdiensten een zoekactie.

Langs de waterkant stonden twee driewielers van kinderen en een schepnetje. Om uit te sluiten dat er mogelijk iemand in het water lag, gingen duikers van de brandweer het water in om zoekslagen te maken. Gelukkig werd er door de duikers na enige tijd zoeken niks aangetroffen.

Het gebeurt vaker dat de hulpdiensten moeten uitrukken voor achtergelaten speelgoed of fietsen aan de waterkant of zelfs in het water. Hulpdiensten roepen daarom op om deze spullen mee te nemen of dat ouders navraag doen als hun kinderen plots zonder spullen thuis komen.

Foto’s : Ingezonden, AS Media Marko van Veen en Remco Gerritsen

20200517140222.jpg20200517140225.jpg

20200517140226.jpg

 

0 reacties

Grote zoekactie na aangetroffen kinderdriewielers langs waterkant Alberdingk Thijmlaan Waddinxveen
Schrijver:

 

 

Waddinxveen – Zondagmiddag 17 mei rond 13.30 uur zijn twee driewielers langs de waterkant aangetroffen aan de Alberdingk Thijmlaan. Na een bezorgde melding startten de hulpdiensten een zoekactie.

Langs de waterkant stonden twee driewielers van kinderen en een schepnetje. Om uit te sluiten dat er mogelijk iemand in het water lag, gingen duikers van de brandweer het water in om zoekslagen te maken. Gelukkig werd er door de duikers na enige tijd zoeken niks aangetroffen.

Het gebeurt vaker dat de hulpdiensten moeten uitrukken voor achtergelaten speelgoed of fietsen aan de waterkant of zelfs in het water. Hulpdiensten roepen daarom op om deze spullen mee te nemen of dat ouders navraag doen als hun kinderen plots zonder spullen thuis komen.

Foto’s : Ingezonden, AS Media Marko van Veen en Remco Gerritsen

20200517140222.jpg20200517140225.jpg

20200517140226.jpg

 

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Born - Zaterdagavond 6 juni rond 20.25 uur was een grote brand ontstaan in een schuur aan de Molenstraat in Born. Het gaat om een schuur achter een woonhuis die in lichterlaaie stond. Door het de brand komt kwam veel rook vrij. Hoe de brand in schuur is onstaan is nog...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!