Auto gestolen van marktplaatsverkoper Krommenoord Rotterdam

dinsdag 19 mei 2020 10:17

Rotterdam – Een afspraak voor de verkoop van een telefoon liep gisterenavond uit in een diefstal van een auto. De eigenaar van de telefoon wilde deze gisterenavond vanaf de Krommenoord verkopen toen het totaal uit de hand liep. De “kopers” van de telefoon bleken meer interesse in de auto te hebben en beroofden hem ervan. De politie ging op zoek naar de auto maar kon deze niet meer vinden.

Diezelfde nacht werd de auto door een passant in de sloot aangetroffen. Het voertuig is geborgen door de politie en zal deze onderzoeken op sporen van de verdachten. De auto is totall loss.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto gestolen van marktplaatsverkoper Krommenoord Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een afspraak voor de verkoop van een telefoon liep gisterenavond uit in een diefstal van een auto. De eigenaar van de telefoon wilde deze gisterenavond vanaf de Krommenoord verkopen toen het totaal uit de hand liep. De “kopers” van de telefoon bleken meer interesse in de auto te hebben en beroofden hem ervan. De politie ging op zoek naar de auto maar kon deze niet meer vinden.

Diezelfde nacht werd de auto door een passant in de sloot aangetroffen. Het voertuig is geborgen door de politie en zal deze onderzoeken op sporen van de verdachten. De auto is totall loss.

 

 

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Born - Zaterdagavond 6 juni rond 20.25 uur was een grote brand ontstaan in een schuur aan de Molenstraat in Born. Het gaat om een schuur achter een woonhuis die in lichterlaaie stond. Door het de brand komt kwam veel rook vrij. Hoe de brand in schuur is onstaan is nog...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!