Vrouw in scootmobiel aangereden door tram Schinnenbaan Rotterdam

dinsdag 19 mei 2020 11:34

Rotterdam – Een vrouw is dinsdagmorgen gewond geraakt nadat zij in haar scootmobiel op de Schinnenbaan in Rotterdam-Beverwaard geschept door een tram. Omdat in eerst instantie werd gedacht dat de vrouw onder de tram zou liggen rukte ook de brandweer uit.

Ter plekke bleek dat de vrouw niet bekneld lag onder de tram maar ernaast, ambulancemedewerkers hebben haar met verwondingen aan het hoofd en in het gezicht naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Foto : Ad Staal

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw in scootmobiel aangereden door tram Schinnenbaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een vrouw is dinsdagmorgen gewond geraakt nadat zij in haar scootmobiel op de Schinnenbaan in Rotterdam-Beverwaard geschept door een tram. Omdat in eerst instantie werd gedacht dat de vrouw onder de tram zou liggen rukte ook de brandweer uit.

Ter plekke bleek dat de vrouw niet bekneld lag onder de tram maar ernaast, ambulancemedewerkers hebben haar met verwondingen aan het hoofd en in het gezicht naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Foto : Ad Staal

 

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Born - Zaterdagavond 6 juni rond 20.25 uur was een grote brand ontstaan in een schuur aan de Molenstraat in Born. Het gaat om een schuur achter een woonhuis die in lichterlaaie stond. Door het de brand komt kwam veel rook vrij. Hoe de brand in schuur is onstaan is nog...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!