Woning verwoest na brand op balkon Kwikstaart Barendrecht

woensdag 20 mei 2020 08:56

Barendrecht – Een woning aan het Kwikstaart is vannacht grotendeels verwoest door een uitslaande brand. Het vuur begon vermoedelijk op het balkon en greep snel om zich heen.

De brandweer is van 02.30 uur tot zeker 05.30 uur bezig geweest om de brand volledig uit te krijgen. Zeven woningen werd ontruimd ten tijde van de brand. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend, de brandweer heeft aan de politie gevraagd de oorzaak samen met team brandonderzoek te onderzoeken.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Woning verwoest na brand op balkon Kwikstaart Barendrecht
Schrijver:

 

 

Barendrecht – Een woning aan het Kwikstaart is vannacht grotendeels verwoest door een uitslaande brand. Het vuur begon vermoedelijk op het balkon en greep snel om zich heen.

De brandweer is van 02.30 uur tot zeker 05.30 uur bezig geweest om de brand volledig uit te krijgen. Zeven woningen werd ontruimd ten tijde van de brand. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend, de brandweer heeft aan de politie gevraagd de oorzaak samen met team brandonderzoek te onderzoeken.

 

 

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Born - Zaterdagavond 6 juni rond 20.25 uur was een grote brand ontstaan in een schuur aan de Molenstraat in Born. Het gaat om een schuur achter een woonhuis die in lichterlaaie stond. Door het de brand komt kwam veel rook vrij. Hoe de brand in schuur is onstaan is nog...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!