Inbreker Sint-Jobsweg Rotterdam het haasje dankzij getuigen

zaterdag 23 mei 2020 11:03

Rotterdam – Een woninginbreker was er afgelopen nacht gloeiend bij nadat hij ingebroken in een woning aan de Sint-Jobsweg in Rotterdam. Een oplettende buurtbewoner zag de man de woning binnen gaan en belde direct de politie. Toen agenten de straat in kwamen rijden vluchtte de inbreker de flat uit en zette het op een lopen.

De agenten waren echter veel sneller dan de inbreker en konden hem aanhouden. De woning van het slachtoffer bleek na controle volledig overhoop te zijn gehaald. De man zit vast en de bewoner heeft aangifte gedaan tegen de man.

View this post on Instagram

Gister nacht hielden we op heterdaad een woninginbreker aan. Op de Sint-Jobsweg kregen we tegen het einde van de nachtdienst een melding van een oplettende buurtbewoner. Die is op dat moment getuige van een inbraak. Als we aan komen rijden vlucht de verdachte net de flat uit. Al rennend probeert hij uit onze handen te blijven maar tevergeefs. De woning van het slachtoffer blijkt volledig overhoop gehaald. Dit heeft altijd een enorme impact op de mensen bij wie dit overkomt. Het geeft ons een goed gevoel om bij zo'n heterdaadje een verdachte te kunnen aanhouden. Deze jongeman was er gloeiend bij. De recherche heeft de inbraak in onderzoek. We roepen getuigen op om contact met ons op te nemen indien u iets gehoord of gezien hebt. Een verdachte situatie? Bel altijd 112 als u het niet vertrouwd. ^MO #inbraak #politie #heterdaad #verdachte #boef

A post shared by Politie Delfshaven (@pol_delfshaven) on

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Inbreker Sint-Jobsweg Rotterdam het haasje dankzij getuigen
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een woninginbreker was er afgelopen nacht gloeiend bij nadat hij ingebroken in een woning aan de Sint-Jobsweg in Rotterdam. Een oplettende buurtbewoner zag de man de woning binnen gaan en belde direct de politie. Toen agenten de straat in kwamen rijden vluchtte de inbreker de flat uit en zette het op een lopen.

De agenten waren echter veel sneller dan de inbreker en konden hem aanhouden. De woning van het slachtoffer bleek na controle volledig overhoop te zijn gehaald. De man zit vast en de bewoner heeft aangifte gedaan tegen de man.

View this post on Instagram

Gister nacht hielden we op heterdaad een woninginbreker aan. Op de Sint-Jobsweg kregen we tegen het einde van de nachtdienst een melding van een oplettende buurtbewoner. Die is op dat moment getuige van een inbraak. Als we aan komen rijden vlucht de verdachte net de flat uit. Al rennend probeert hij uit onze handen te blijven maar tevergeefs. De woning van het slachtoffer blijkt volledig overhoop gehaald. Dit heeft altijd een enorme impact op de mensen bij wie dit overkomt. Het geeft ons een goed gevoel om bij zo'n heterdaadje een verdachte te kunnen aanhouden. Deze jongeman was er gloeiend bij. De recherche heeft de inbraak in onderzoek. We roepen getuigen op om contact met ons op te nemen indien u iets gehoord of gezien hebt. Een verdachte situatie? Bel altijd 112 als u het niet vertrouwd. ^MO #inbraak #politie #heterdaad #verdachte #boef

A post shared by Politie Delfshaven (@pol_delfshaven) on

 

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Born - Zaterdagavond 6 juni rond 20.25 uur was een grote brand ontstaan in een schuur aan de Molenstraat in Born. Het gaat om een schuur achter een woonhuis die in lichterlaaie stond. Door het de brand komt kwam veel rook vrij. Hoe de brand in schuur is onstaan is nog...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!