Man gewond na woningoverval Laurierstraat Den Haag

zaterdag 23 mei 2020 10:49

Den Haag – Een man is vrijdagavond lichtgewond geraakt nadat hij overvallen werd in zijn woning aan de Laurierstraat in de Haagse Heesterbuurt. Een nog onbekend aantal daders drongen zijn woning binnen waar het slachtoffer op zijn hoofd werd geslagen.

De dader(s) gingen ervandoor en zijn met onbekend buit vertrokken. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer ter plekke kunnen behandelen. De politie doet verder onderzoek.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man gewond na woningoverval Laurierstraat Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – Een man is vrijdagavond lichtgewond geraakt nadat hij overvallen werd in zijn woning aan de Laurierstraat in de Haagse Heesterbuurt. Een nog onbekend aantal daders drongen zijn woning binnen waar het slachtoffer op zijn hoofd werd geslagen.

De dader(s) gingen ervandoor en zijn met onbekend buit vertrokken. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer ter plekke kunnen behandelen. De politie doet verder onderzoek.

 

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Born - Zaterdagavond 6 juni rond 20.25 uur was een grote brand ontstaan in een schuur aan de Molenstraat in Born. Het gaat om een schuur achter een woonhuis die in lichterlaaie stond. Door het de brand komt kwam veel rook vrij. Hoe de brand in schuur is onstaan is nog...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!