Jongen (17) neergestoken op Rotterdam Centraal

zaterdag 23 mei 2020 01:13

Rotterdam – In de nacht van vrijdag op zaterdag is rond 23:00 uur een 17-jarige jongeman gewond geraakt, nadat hij werd neergestoken op Rotterdam Centraal Station. Drie verdachten zijn inmiddels aangehouden.

Het incident voltrok zich in de centrale hal in het station. Het slachtoffer is voor verdere behandeling naar het ziekenhuis vervoerd en was nog aanspreekbaar. Getuigen hebben verklaard dat het om één dader zou gaan die na het incident op de vlucht is geslagen.

In de directe omgeving hield de politie twee verdachten van 17 en 18 jaar aan. Beide jonge vrouwen worden verdacht van betrokkenheid bij het incident. Korte tijd later meldde zich nog een 17-jarige mannelijke verdachte aan het politiebureau. Ook hij werd aangehouden en ingesloten. De politie doet verder onderzoek.

 

0 reacties

Jongen (17) neergestoken op Rotterdam Centraal
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In de nacht van vrijdag op zaterdag is rond 23:00 uur een 17-jarige jongeman gewond geraakt, nadat hij werd neergestoken op Rotterdam Centraal Station. Drie verdachten zijn inmiddels aangehouden.

Het incident voltrok zich in de centrale hal in het station. Het slachtoffer is voor verdere behandeling naar het ziekenhuis vervoerd en was nog aanspreekbaar. Getuigen hebben verklaard dat het om één dader zou gaan die na het incident op de vlucht is geslagen.

In de directe omgeving hield de politie twee verdachten van 17 en 18 jaar aan. Beide jonge vrouwen worden verdacht van betrokkenheid bij het incident. Korte tijd later meldde zich nog een 17-jarige mannelijke verdachte aan het politiebureau. Ook hij werd aangehouden en ingesloten. De politie doet verder onderzoek.

 

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Born - Zaterdagavond 6 juni rond 20.25 uur was een grote brand ontstaan in een schuur aan de Molenstraat in Born. Het gaat om een schuur achter een woonhuis die in lichterlaaie stond. Door het de brand komt kwam veel rook vrij. Hoe de brand in schuur is onstaan is nog...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!