Verwarde man overleden na schietincident met politie in Halsteren

zaterdag 23 mei 2020 10:44

Halsteren – Een verwarde man is zaterdagochtend om het leven gekomen nadat hij zichzelf ernstig met een mes aan het verwonden was en de politie één of meerdere schoten heeft gelost. Agenten kwamen omstreeks 08.30 uur bij de woning aan het Klaverblad aan en drongen de woning binnen, de man was zich op dat moment ernstig aan het verwonden met een mes waarop de agenten moest ingrijpen. Daarbij is er geschoten.

Het slachtoffer is door meerdere hulpverleners behandeld maar de hulp mocht niet echter niet meer baten. De man overleed in zijn woning aan de opgelopen verwondingen. De betrokken agenten raakten niet gewond. Onduidelijk is of de man aan de verwondingen van het mes, of aan een kogel is overleden. De politie doet onderzoek.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verwarde man overleden na schietincident met politie in Halsteren
Schrijver:

 

 

Halsteren – Een verwarde man is zaterdagochtend om het leven gekomen nadat hij zichzelf ernstig met een mes aan het verwonden was en de politie één of meerdere schoten heeft gelost. Agenten kwamen omstreeks 08.30 uur bij de woning aan het Klaverblad aan en drongen de woning binnen, de man was zich op dat moment ernstig aan het verwonden met een mes waarop de agenten moest ingrijpen. Daarbij is er geschoten.

Het slachtoffer is door meerdere hulpverleners behandeld maar de hulp mocht niet echter niet meer baten. De man overleed in zijn woning aan de opgelopen verwondingen. De betrokken agenten raakten niet gewond. Onduidelijk is of de man aan de verwondingen van het mes, of aan een kogel is overleden. De politie doet onderzoek.

 

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Born - Zaterdagavond 6 juni rond 20.25 uur was een grote brand ontstaan in een schuur aan de Molenstraat in Born. Het gaat om een schuur achter een woonhuis die in lichterlaaie stond. Door het de brand komt kwam veel rook vrij. Hoe de brand in schuur is onstaan is nog...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!