Vrouw zonder rijbewijs scheurt met 170km/u over de A20 bij Vlaardingen

zaterdag 23 mei 2020 10:56

Vlaardingen – Politie-agenten van het basisteam Rotterdam Delfshaven hebben vrijdagavond een vrouw van de weggeplukt welke met 170km/u per uur over de A20 reed waar 100km/u is toegestaan. De agenten moest flink het gas intrappen om haar bij te kunnen houden.

In Vlaardingen konden de agenten de vrouw langs de kant zetten. Het rijbewijs innemen bleek een lastig verhaal te zijn als je er geen één hebt, aldus de politie op Instagram. De vrouw kreeg van de agenten twee bekeuringen, één voor het overschrijden van de snelheid en de ander voor het rijden zonder rijbewijs.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw zonder rijbewijs scheurt met 170km/u over de A20 bij Vlaardingen
Schrijver:

 

 

Vlaardingen – Politie-agenten van het basisteam Rotterdam Delfshaven hebben vrijdagavond een vrouw van de weggeplukt welke met 170km/u per uur over de A20 reed waar 100km/u is toegestaan. De agenten moest flink het gas intrappen om haar bij te kunnen houden.

In Vlaardingen konden de agenten de vrouw langs de kant zetten. Het rijbewijs innemen bleek een lastig verhaal te zijn als je er geen één hebt, aldus de politie op Instagram. De vrouw kreeg van de agenten twee bekeuringen, één voor het overschrijden van de snelheid en de ander voor het rijden zonder rijbewijs.

 

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Born - Zaterdagavond 6 juni rond 20.25 uur was een grote brand ontstaan in een schuur aan de Molenstraat in Born. Het gaat om een schuur achter een woonhuis die in lichterlaaie stond. Door het de brand komt kwam veel rook vrij. Hoe de brand in schuur is onstaan is nog...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!