Flat met aanleunwoningen zonder water na leidingbreuk Vlissingenplein Rotterdam

zondag 24 mei 2020 18:55

Rotterdam – In een flat aan het Vlissingenplein in Rotterdam is zondag aan het einde van de middag een waterlekkage ontstaan. Door de lekkage liepen meerdere kelderboxen vol met water. Het lek is inmiddels afgesloten maar de gehele flat zit zonder water.

De hulpdiensten zijn ter plaatse en hebben van het incident een GRIP 1 situatie gemaakt. Dit houdt in dat er sprake is van een ter plekke gecoördineerde inzet. Gekeken wordt hoe er omgegaan moet worden met de bewoners van de flat. Zij hebben momenteel geen water. In de flat wonen mensen die zorg krijgen.

Hoe het lek is ontstaan en wat er precies lekt is nog niet bekend.

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Flat met aanleunwoningen zonder water na leidingbreuk Vlissingenplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In een flat aan het Vlissingenplein in Rotterdam is zondag aan het einde van de middag een waterlekkage ontstaan. Door de lekkage liepen meerdere kelderboxen vol met water. Het lek is inmiddels afgesloten maar de gehele flat zit zonder water.

De hulpdiensten zijn ter plaatse en hebben van het incident een GRIP 1 situatie gemaakt. Dit houdt in dat er sprake is van een ter plekke gecoördineerde inzet. Gekeken wordt hoe er omgegaan moet worden met de bewoners van de flat. Zij hebben momenteel geen water. In de flat wonen mensen die zorg krijgen.

Hoe het lek is ontstaan en wat er precies lekt is nog niet bekend.

 

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!