Kersvers gezin op scooter van de weg geplukt in Rotterdam

maandag 25 mei 2020 19:06

Rotterdam – Agenten hebben maandagmiddag een kersvers gezin op een scooter staande gehouden. Agenten zag het duo rijden op de Laan op Zuid maar zagen ook dat de vrouw achterop een soort pakketje bij zich had. Eenmaal dichterbij bleek het te gaan om een baby van slechts een maand oud.

Het duo werd stilgezet en agenten hebben het stel gewezen op de gevaren en een bekeuring gegeven. Het stel bleek daarnaast onderweg te zijn naar het consultatiebureau. De agenten hebben besloten om de moeder met het kind naar de betreffende afspraak te brengen. Er is door de agenten een zorgmelding opgemaakt.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kersvers gezin op scooter van de weg geplukt in Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Agenten hebben maandagmiddag een kersvers gezin op een scooter staande gehouden. Agenten zag het duo rijden op de Laan op Zuid maar zagen ook dat de vrouw achterop een soort pakketje bij zich had. Eenmaal dichterbij bleek het te gaan om een baby van slechts een maand oud.

Het duo werd stilgezet en agenten hebben het stel gewezen op de gevaren en een bekeuring gegeven. Het stel bleek daarnaast onderweg te zijn naar het consultatiebureau. De agenten hebben besloten om de moeder met het kind naar de betreffende afspraak te brengen. Er is door de agenten een zorgmelding opgemaakt.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!