zaterdag, november 27, 2021
3 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Verdacht pakketje voor portiek Jagthuisstraat in Rotterdam blijkt geen explosief na onderzoek

- advertentie -

Rotterdam – In de nacht van zondag op maandag heeft de politie een onderzoek gestart, nadat er een verdacht pakketje is aangetroffen in de Jagthuisstraat. Inmiddels heeft onderzoek uitgewezen dat het een onschuldig postpakket betreft.

Het pakketje werd aangetroffen voor een portiek in de straat. Afgelopen weken zijn er in Rotterdam meerdere incidenten waarbij panden zijn beschoten en explosieven zijn achtergelaten of afgegaan. In de Jagthuisstraat ging precies een week geleden ook een explosief af met forse schade tot gevolg. Toen werd in Amsterdam uiteindelijk een aanhouding verricht.

Hierdoor namen hulpdiensten geen risico en startten een onderzoek. De omgeving werd hierdoor ruim afgezet. Uiteindelijk bleek het geen explosief te zijn, maar een normaal postpakketje.


- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -