Man (49) aangehouden voor inbraak juwelier Rotterdam Alexandrium

dinsdag 26 mei 2020 21:11

Rotterdam – De politie heeft dinsdagavond bekend gemaakt er een 49-jarige man is aangehouden voor een inbraak op een juwelier in het winkelcentrum Alexandrium. Op 25 augustus 2018 werd er ingebroken en voor veel geld aan juwelen gestolen.

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht gaf meerdere uitzendingen aandacht aan de inbraak. In totaal keken er ruim 1,43 miljoen mensen naar het onderwerp. Dit resulteerde uiteindelijk in een aanhouding van de 49-jarige man.

Naar de tweede dader wordt nog gezocht. Deze persoon was aanzienlijk jonger. De man die is aangehouden zat al vast voor een ander vergrijp.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (49) aangehouden voor inbraak juwelier Rotterdam Alexandrium
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft dinsdagavond bekend gemaakt er een 49-jarige man is aangehouden voor een inbraak op een juwelier in het winkelcentrum Alexandrium. Op 25 augustus 2018 werd er ingebroken en voor veel geld aan juwelen gestolen.

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht gaf meerdere uitzendingen aandacht aan de inbraak. In totaal keken er ruim 1,43 miljoen mensen naar het onderwerp. Dit resulteerde uiteindelijk in een aanhouding van de 49-jarige man.

Naar de tweede dader wordt nog gezocht. Deze persoon was aanzienlijk jonger. De man die is aangehouden zat al vast voor een ander vergrijp.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!